, и ДПС предлагат отмяна на машинното гласуване, за да махнат флашките

...
, и ДПС предлагат отмяна на машинното гласуване, за да махнат флашките
Коментари Харесай

Мартин Димитров с предложение към ГЕРБ, БСП и ДПС относно машините

, и ДПС предлагат анулация на машинното гласоподаване, за да махнат флашките и да няма машинен протокол, а разписките да се броят ръчно. Какъв е смисълът да има машинно гласоподаване, само че не и машинно броене? Това ще докара до голямо количество неточности и сбъркани протоколи. Ако ще вкарват хартиени бюлетини, най-малко да запазят машинното преброяване. Това сподели Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на от " " за " Твоят ден ".

" Имам предложение -, и да отидат и да ревизират персонално разписките от машините, преди да настояват, че има неточности. ЦИК не откриха нарушавания, само че дано те ревизират още три пъти ", прикани той.

Депутатът дефинира като " смешни " изказванията на за това, че им е предлаган КОД  КОД Консервативно обединяване на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин водач е някогашният.  " ЦИК даваше достъп до главния КОД  КОД Консервативно обединяване на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин водач е някогашният на всяка партия. От Демократична България отидохме, а тези, които основават интриги, не отидоха. Не можаха да покажат нито една неточност от машините. Когато флашка дефектира, се появява малоумен надпис " Дневникът е фалшифициран ", който IT експертите са сложили. Трябвало е да написа " сменете флашката развалена е ", счита Димитров.

Според него в случай че " " желаят закриване на " Информационно обслужване ", би трябвало да предложат опция. " Ако нямаме проблем със сегашните машини, за какво да купуваме другите? Проблемът е, че хартиената коалиция желаят да няма машинно гласоподаване през пролетта. Попълването на бюлетина и след това сканиране е по-добър вид от единствено книжен избор. Но по кое време ще се купят машините и докога ще се вкарат? Бихме го разискали доста съществено ", уточни той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР